domingo, 16 de marzo de 2014

Preguntes als lectors del meu blog! Necessito respostes :)

Avui va per als lectors del meu blog.

 Se que passeu per aquí però ningú comenta.  Necessito sentir la vostra opinió sobre el tema següent. Necessito saber si hi ha gent que pensa com jo.

Sóc una noia de 21 anys i em sento una mica sola dins d'aquesta societat. La gent de la meva edat fa el que tots fan en molts sentits. Van de festa, beuen, lliguen, van de compres... i algunes variants. Però el que no deixen de fer tots o gairebé tots els joves és beure. Però sense control. No té sentit. Per mi ha perdut tot el sentit!!!

Comença una nit divertida, rient amb gresca... que sempre acaba necessitant ser emplenada de beguda. La beguda sembla que ens hagi de portar al paradís o alguna cosa semblant. No ho entenc. La gent ha perdut les ganes de jugar i de riure i s'han transformat en una munió de robots dirigits per una massa que han de beure. Perquè sinó no ets guai.

Quan jo dic: - Jo no bec. Mai.- Se' m queden mirant amb cara estranya com dient-me: - I tu com et diverteixes?

Doncs la resposta és ben fàcil. Crec que ballo més i m'ho passo millor que la majoria de la gent que va a les discoteques... Entre la que plora perquè ha vist l'ex, la que s'enfada perquè no troba el novio, el que va tant borratxo que acaba en una baralla en mig del carrer, la que va tant malament que no s'aguanta ni dreta i fot la nit a les amigues que l'han d'aguantar,  el que pixa a les cantonades i es va cagant en totes les persones amb qui es creua, la pobre que s'ha emborratxat tant que s'ha adormit en un banc sola... Etc Podria estar dient tants exemples.... I tots aquests els he vist. Clar que els he vist! Però cada nit, cada vegada que surto veig alguna cosa així!

De veritat no tenim valors ja? La gent ja no es diu el que pensa ? Només beuen per intentar trobar la felicitat ( suposo) perquè la fi de l'home com diuen els filòsofs, és trobar la felicitat no?

I jo pregunto: - És possible trobar la felicitat amb un noi que coneixes una nit borratxa en una discoteca? És possible trobar la felicitat perquè l'alcohol et fa dir coses que no dius normalment i així et desfogues? La felicitat es troba així?

M'agradaria que em donéssiu la vostra opinió sobre el tema.

Realment penso que la gent de la meva edat està molt tancada emocionalment. Tot i que quasi tots tenim facebook, whatsapp i altres xarxes socials, on diem tot el que pensem. En el fons ningú expressa emocions. La gent de la meva edat necessita alcohol per dir-ho, per sentir-se estimat... No se per a que !

M'agradaria que hi hagués més gent jove amb ganes de coses diferents on l'alcohol no fos indispensable. M'agradaria que hi hagués més gent disposada a donar l'esquena a aquesta massa de robots i dir-los que hi ha altres maneres de divertir-se. Que no és imprescindible. Que encara podem jugar com quan érem petits a pica paret i seria molt més divertit. Que podem seguir rient, jugant, fent collarets, parlant de llibres de lectura, escrivint, cantant, ballant, jugant a jocs de taula, nedant, patinant... I que segurament per riure en tots aquests casos no caldria fer servir l'alcohol. No caldria.

Espero que em doneu la vostra opinió. Necessito sentir que encara hi ha gent somiadora que té ganes de seguir creant. Artistes que no es conformen només amb el facebook, whatsapp
, festes absurdes i rialles falses. Gent de veritat. Gent transparent i pura.

Moltes gràcies

Tanit


2 comentarios:

  1. Estic totalment d'acord amb tú, en el meu cas ja tinc 30 anys però em passava el mateix, la gent ha perdut la capacitat d'expressar emocions, tot és molt superficial, tothom vol aparentar o agradar als altres, quant l'important és trobar-se a un mateix. Jo en particular m'ha ajudat molt l'escriptura i el voluntariat a protectores d'animals a trobar-me a mi mateix, a empatitzar més amb qui m'envolta i amb el món en general.
    Hem d'aprendre a saber valorar els moments, els somriures, les paraules, les carícies, i no tant els objectes i les opinions alienes.
    Et felicito per el teu blog i et convido a visitar el meu, espero que t'agradi
    http://artculturainatura.blogspot.com.es/

    Salut!

    ResponderEliminar
  2. Moltes gràcies per passar! Me n'alegro de que hi hagi gent que pensi com jo. Es necessita més gent sincera i pura en aquest món tant fals! A mi m'ha ajudat molt l'escriptura, la pintura, les manualitats i sobretot la música.

    Me n'alegro que t'hagi agradat!

    Tanit

    ResponderEliminar